Linkbuilden

linkbuildenAan linkbuilden zijn nogal wat regels en richtlijnen verbonden. Wie zich daar niet aan houdt, loopt het risico om door Google lager geplaatst te worden in de zoekresultaten. En dan is nu net het tegenovergestelde van wat je probeert te bereiken.

Wat je vooral niet moet doen bij het linkbuilden is betalen voor backlinks. Ook het gebruik maken van directory’s en pagina’s met alleen maar links pakt niet goed uit. Dit wordt gezien als een poging om het linkprofiel kunstmatig te verbeteren en kan leiden tot een penalty. Sowieso is het goed om altijd handmatig te werk te gaan. Een geautomatiseerde groei wordt al snel opgepikt als zijnde onnatuurlijk.

Tips bij linkbuilden

Bedenk voordat je aan linkbuilden begint goed wat je doel is. Op welke woorden wil je gevonden worden? Waar zoeken de meeste potentiële klanten op? Zorg er in ieder geval voor dat je weet bij welke zoektermen je bovenaan wil staan in de resultatenlijst van Google.

Vervolgens kun je aan de slag met linkbuilden. Houd er rekening mee dat dit een langdurig proces is. Een goed linkprofiel is organisch en bestaat uit verschillende soorten links. Dat houdt in dat je zo natuurlijk mogelijk wil groeien, in allerlei richtingen. Dat kost tijd, maar levert uiteindelijk wel het meeste op.

Uitbesteding aan SusanDesign

Heb je geen zin om hier veel tijd in te investeren? Je kunt linkbuilden ook uitbesteden aan SusanDesign. In dat geval nemen wij alles op ons. Dat heeft als bijkomend voordeel dat je het in handen legt van professionals die weten waar ze mee bezig zijn.

Wij volgen alle ontwikkelingen op de voet en linkbuilden precies op de manier dat Google dit graag ziet. Zodoende sluiten onze pakketten goed aan op deze zoekmachine en hebben we al verschillende sites aan de top gekregen.